[Hello World]

Posted: November 6, 2008 in mY sImpLe LiFe

Alkisahnya pada Khamis tengahari tadi, 6 nov 2008 timbul mood nak tulih blog sedangkan i’m not a good writer dan rasenye lebih suka ngadap coding dari wat karangan kat blog ni. Ape2 hal pun, doa2kanlah moga hayat blog ni lebih panjang dari blog2 sebelum ni. Baru2 ni ade satu lagi blog yg baru berumur seminggu lebih, pasal komputer. Bukanla baru sgt pun, coz sblum ni dah pernah wat 4 blog,  dan paling lama dalam 2 bulan je kot blog2 tu dapat hidup..Blog yg satu lagi ni dlm bhs omputih. huhu nak citer pasal komputer dlm bhs melayu kang, ade plak kuar pkataan pelik2 cam barang lembut, barang keras.. haha ape tu???  (aina dh pikir lain.. hehe)

Okey, kalu nk tengok blog tu bleh g kat SINI. Sorrylah, grammar agak berterabur kat situ. Kalu tgk ayat omputih tu cam best je, tu maknanya ayat copy paste :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s