.:tadaima:.

Posted: November 7, 2008 in mY sImpLe LiFe

Ari ni balik nilai, esk bertolak ke terengganu lepas subuh ngan kak ihah n my brother in law. Tadi berlaku  sesuatu yg agak menarik kat KL Sentral. Sebenarnya agak lame tak naik lrt kt sane. Adelah dlm 2 bulan lebih kot. Ape yg best, td ak dah x ditolak seperti kebiasaanya. Hurmm sebelum ni, kalu naik lrt ke seremban tu confirm ak jd mangsa tolakan makhluk2 yg tak beretika. Nape td situasi dh berubah?.. Sebabnya, sebelum train tiba adelah pengumuman lebih kurang cmni “train ke seremban akan tiba sebentar lagi. Sila beratur di garisan hijau”.. Waa dah ade garisan hijau kat sana. Haa camni barulah bagus. Org yg turun train selamat, tak tersepit.. Ak pun dpt naik train ngan selesanya.. Orang Malaysia ni bukanlah degil sangat. Kalu kite suh beratur, mereka beratur je tp cuma berapa kerat je la yg dengar arahan tu.. Ni bila dah bg arahan suh beratur, pastu ade plak guidance (kewujudan line hijau tu) barulah dorang ikut betul2..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s