Website favourite…

Posted: November 10, 2008 in mY sImpLe LiFe
Tags:

xtau nak tulih pe.. Tetibe rase ngak ngomel psal beberapa website yg ak suka, dan bleh dikatakan website yg wajib ak buka tiap kali on9.

1. Yang pertama ialah Putera.com. Web ni mmg best coz ak bleh dpt byk maklumat psal komputer, teknologi, coding n so on. Dah dekat 2 tahun ak jadi ahli kat forum ni, dah kenal ramai org n mmg bagus utk kesihatan. Hehe sbb melalui kwn2 virtual tu la ak dpt complete set citer one piece, cikgu coding, kaunselor tak bertauliah, n so on.

2. YOHIF. Ni pun web yg mesti ak buka. Yohif ni baru je wujud, tahun 2008 ni jugak. YOHIF merupakan singkatan utk Your Hiper File. Mmg best coz dorang sgt rajin share link2 download movie, software, lagu, vc, e-book etc. Pastu lagi best sbb ari tu ak pernah request utk donload file conan. Dah puas google tp tak jumpa. Ak request mlm tu, esknya terus dpt link tu.. huhu .. Yohif ni jugak merupakan tempat ak hilangkan tension. Thread “Lawak dan gambar lucu” mmg merupakan thread favourite ku.. Bleh siap guling2 kalu baca post kat situ. Mmg kelakar tahap gaban ah…. hahaha

3. Yg ketiga ialah friendster ak. Tp kdg2 kalu malas ak tak buka jugak.

4. Pastu web2 lain yg ak sokmo jenguk, yg di”bookmark”kan ialah:
Google (sumber informasi yg paling penting)
Caspermind (my another blog, about computer and its technology)
Animenuke (tempat donload naruto tiap2 minggu)
Gendou(tempat donload mp3 anime)
iLuvisLam.com (forum islam favouriteku)
hi5
Jiwang(tempat donload movie time cuti, tp skrang dh jarang buka coz dah ada YOHIF)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s