.:3rd paper today:.

Posted: November 11, 2008 in mE & mY eDu
Tags: ,

Yess akhirnya lepas jugak 3rd paper kul 9 pagi tadi..

Tempat exam kat bilik seminar. Hurm pasal paper ni, ak telah cipta satu sejarah dlm hidup. Selama ni walau cmne pun keadaannya, ak xkan tinggalkan soalan tanpa jawapan. Tapi tadi ade 2 soklan yg ak tak jawab dan itu menunjukkan bahawa ak telah kehilangan 4 markah dengan sengaja.. Aiyoo bukan xnak jawab, td really have no idea. Tu soklan bab wat ayat. Ak mmg buntu n xdak idea langsung apa makna perkataan tu..Hbs tu ayat ape ak nak reka?… Lepas pikir lama2, takde dtg jugak idea apa makna perkataan tu.. Yang muncul kat otak time tu, juz coding2 web programming. Hurm lepas dalam 10 minit xde idea jugak, so ak pun nekad utk kertas jwapan tersebut dan automatiknya dah kehilangan 4 markah. So skrang nak fokus utk coding plak. Tadi on d way balik kolej, nampak kak ana jalan nak ke fakulti. Katanya nak ngantar web programming…Waaa tidaaaakkkk…. Cammane dia bleh siap cepat sgt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s