lagi kisah web programming..

Posted: November 14, 2008 in mE & mY eDu

fuh~ lega giler bila dah present web programming. Mmg sempoi ah en wan tu.. Complete 5 element yg dia nak, terus dpt 30 markah. Tak kisah la design lawa ke tak lawa ke.. Cam tak caye gak, leh siapkan coding web tu dlm masa 2 hari. Yelah, selama ni blaja bukan paham mana pun. Google coding pun, tp asyik tak jadi je. Tp dlm masa 2 hari lepas, duk fokus betul2 barulah leh paham coding2 tu seme. Cuma agak tak puas ati la pasal projek tu. Kalu ikut plan asal, nak wat forum skali tp tak jumpa lak codingnya. Site map yg guna xml pun tak wat.. skrang ni nak wat report lak.. Harap2 leh antar esok pagi. Pastu bleh la fokus IP lak..Paper 18hb nanti. Hurm ni yg tak best amik sbjek elektif kos 220 ni. Tiap2 sem mesti budak2 220 yg tutup pagar.. hehe takpe la, lagipun sem ni ak x cuti. SUA punye psal.. Habisla sem depan, mesti makin gelap nanti..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s