Dari puncak ke mawar..

Posted: November 19, 2008 in mY sImpLe LiFe

Ari ni dah 100% tinggalkan kolej. Smalam dh antar brg sket ke mawar tp masih ada lagi yg tinggal sket2 kat kolej.
Gambar umah lepas kemas

Ni plak gambar bilik ak n ana…

So pagi tadi ak, aina ngan ct dah angkut segala macam brg2 yg diperlukan ke mawar. Pagi tadi dh stat latihan tp kami x pegi le..hehe Ptg ni pun patutnya ade latihan SUA tp disebabkan hujan, guruh n kilat maka latihan tu dibatalkan. Hurm napela UiTM ni xde stadium tertutup?.. Tak canggih betul. Ni pun xtau nak watpe. Tadi best betul time lunch. Pertama, best sbb makan free. Kedua, best sbb lauk tengahari tadi pun best. Sebenarnya time ni guruh+kilat lagi, tp disebabkan keboringan tahap gaban maka kene online gak. Lagipun start 25nov nanti nak suspend jap akaun maxis bb ni. Pastu sambung bulan 1 2009 lak.. Wa dh nak masuk tahun baru.. New year, new sem, senior year.. Hahaa tak sangka tinggal lagi 1 sem kat UiTM.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s