Lagu tema AUG

Posted: November 24, 2008 in AUG
Tags: , ,

Ni lagu tema AUG (Asean University Games). Liriknya dicipta oleh Fedtri Yahya, pengacara tv3 tu..hehe. Lagu ni startingnya best, tp bila masukkorus dh jadi tak bape best. Boleh download di SINI

Lirik:
Kita..
Mahasiswa oh harapan dunia
Satu
Tekad semangat kesukanan
Berjuang kita
Seperti juara
Terbilang,gemuruh
Azam kekuatan
Dan kini
Detik indahkan terukir
Sorakan
Sanjungankan ikut bergema
Berjuang kita
Seperti juara
Terbilang, gemuruh
Azam kekuatan

Bersama kita
Kibar harapan
Bersama Kita
Menggapai bintang
Bersama kita
Jalin Ikatan
Misi gemilang
Untuk kita semua

Asean University Games
Kuala Lumpur

p/s: nampaknya link download tu cam dah takda. Siapa2 yg nak lagu ni boleh komen kat post ni bagi email, nanti saya boleh emailkan ^^ (update 7Feb 2011 lepas tengok ramai yg baca post ni utk dapatkan lagu tema AUG)

Comments
  1. it says:

    saya nak lagu nih…rindu sgt…sbb terlibat utk skretariat….it0900_eotoday@hotmail.com….thnx you

    • iFFa says:

      sy ada salinan lagu tu dalam cd tapi kat umah (bukan tempat tinggal skrang).. nanti bila balik sy copy and upload yerp

  2. Jamil Alias says:

    Salam Admin, Boleh email lagu tu pd sy? kenangan tu…….. jamil.shirt87@gmail.com…… tqvm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s