Coret2 SUA

Posted: December 7, 2008 in AUG

Waa dh lama tak dpt update blog ni. Busy sgt ngan latihan. Balik bilik dh penat, online pun utk download naruto je. Hari ni (7hb dis) latihan sampai kul 5ptg je. Esok cuti aidiladha sampai 9hb. 10hb dah start raptai penuh kat stadium bukit jalil..


Ni pic masa 2dis. Pakaian yg kami pakai ni ‘hadiah’ dari pihak AUG. Dapat topi dan baju. Semalam dpt plak seluar dan kasut. Smart tak baju AUG?..hehe akan dpt lagi baju (kaler hitam merah laks) tp lom dpt lagi.


Haa kalu nak tau, ni antara kawan2 baru yg kenal time latihan, ahli group mawi 2 gak. Hehe kalu nak tau, ak+aina+ct+syiqin terlibat ngan formation time mawi berqasidah nanti. So group ni dipanggil group mawi. Ada 400 org yg terlibat dan 1 group ada 100 org. Budak 3 org tu antara budak2 yg duk kat line tepi kitorang. Yg depan tu kami gelar super senior coz dia lagu tua dr kitorang. Nama lain ialah bol @ ketua x rasmi group mawi 2. Yang belakang skali tu ialah haziq tp kitorang panggil kanak2 sbb umurnya baru 19 kot. Yg kat tepi kanan tu plak man @ aiman.. Utk lain2 gambar, korang bleh tgk kat friendster yerp.

Comments
  1. afdsmkad says:

    erx..pic ats tu tukar le yg nmpak keurusan ak sket..
    cam chubby giler..kuikui..
    but pic bwh sgt sweet..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s