Ahli Keluarga Baru

Posted: December 9, 2008 in mY hEpi FaMiLy

6hb disember 2008 bersamaan 8 zulhijjah 1429 my sis akhirnya selamat melahirkan anak yg ke2. Waktu bersalin area kul 12 tengahari dimana time tu aku ngah berlari2 kat tgh padang di stadium bukit jalil. hehe Kali ni baby perempuan laks. Nampaknya kimi dah takleh nak manja2 daa bila dah dpt adik baru ni. Eii tak sabar nak balik ganung jumpe ngan new niece ni🙂

Thanks ya my lil bro coz sudi mms kan pic baby ni…Hehe gambar ni waktu umurnya blum sampai sehari lagi..Sangat montel.
Waa lenanya dia tido

Uikss dah celik da..Ngah perhati dunia baru..

Comments
  1. fahmi says:

    Salam najihah. Jumpa site ni tru genie tree. Huh dah masuk itm dah.. bgus aa tu, amik comp science ke? Tahniah dpt anak sedara baru.. kim salam kat kak+abg .. tahniah! Moga jadi anak solehah.

  2. fahmi says:

    ops silap nama kakak plak.. salam fatihah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s