Tersebutlah kisah…perjalanan ke bukit jali

Posted: December 9, 2008 in AUG

1st day wat latihan kat stadium nasional bukit jalil ialah pada 5dis08 @ jumaat yg lepas. Perkara yg agak melucukan berlaku dlm perjalanan ke sana. Tak sangka la plak kami di’escort’ oleh pihak polis dan marshall dari uitm. huh dlm 49 buah bas digunakan utk angkut bebudak ni ke stadium tu.
gambar tak bape clear la plak..Apepun, nampak tak dereten bas uitm yg lawa lagi smart tu?..hehehe

Terima kasih pada encik2 polis yg bersusah payah men’escort’ kami.

Masa hari pertama tu, mmg dak2 ni gelak sakan dlm bas. Sebabnya?.. Yelah polis dah kawal jalan. Kenderaan lain kene berhenti jap utk bagi laluan kepada kami. Pastu siap ada family yg duk kat tepi jalan lambai2 tangan kat kitorang..Waa macam vvip la plak. Bukan senang nak rasa keadaan camni. Hehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s