Berakhirnya perasmian AUG

Posted: December 14, 2008 in AUG

Hari ni 14dec08 (Hepi bestday to aina-san). Hurm demam le plak ari ni..Mujur cuti 2 hari sebelum start latihan kat stadium putra, 16dec nanti utk program penutup AUG pada 21dec akan datang. Segala penat lelah duk berlatih tgh padang (start dari bulan pose lagi) akhirnya berakhir jua smalam. Waa kdg2 pikir cam mimpi plak benda tu. Sekejap sangat ia berlalu. Apepun, pastinya ia meninggalkan sejuta kenangan terindah buat sukarelawan UiTM. Member yg tgk upacara perasmian smalam kat tv1, majoriti cakap best. Tp yang tengok secara live kat stadium tu tau le apa yg terjadi sebenarnya..hehehe. Artis2 yg wat show smalam (zahid, mawi n syafinaz) semuanya miming.. Huh mahal sangat kot suara mereka tu smpai takleh nak wat live. Whatever, everything is done right now. Rehat puas2 lusa start fokus utk formation baru laks..

dan bila nak balik, kami dapat sekotak KFC free tiap sorang..hehe thanks a lot ya kpd mereka yg bagi tu (x sure kfc ni pihak UiTM @ pihak katering yg bagi)

Comments
  1. afdsmkad says:

    cuih…ak x dpt kfc..nyesal balik awl…
    grrrr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s