Berakhirnya AUG 2008

Posted: December 23, 2008 in AUG
Tags:

21dec08, kul 3ptg bermulanya upacara penutup Sukan University Asean 2008 kali ke 14 di Stadium Putra Bukit Jalil. Persembahan utk penutup tu sekejap je, tak cam pembukaan 13dec lepas yg memakan masa agak lama. Ak+aina+ct terlibat ngan persembahan time kemunculan syafinaz smpai la hbs upacara.

Masa wat show tu, stadium sunyi sepi. Mungkin penonton menghayati lagu tu kot..huhu bab kata norzizie zulkifli, lagu syafinaz tu lagu hantu. hehe Lepas hbs persembahan, masing2 amik peluang utk bergambar ngan fm, instructor, penari2 dan juga ngan tenaga pengajar yg lain.

Ngan en Hamzah, lecturer TEKA yg sporting+kelakar

Dari kiri Atika (budak fakulti TEKA, yg tengah tu syafinaz dan yg paling kanan ialah penyanyi lagu tema AUG)

Lepas hbs upacara penutupan tu, kira2 kul 5 lebih pihak management melepaskan kami utk berjalan2 di sekitar kawasan stadium bukti jalil. Maklumler time tu ada jomheboh area situ. Tp masa yg agak pendek menyebabkan kitorang tak dpt nak g jalan lama2. Pada pukul 6, kami bertolak pula ke UKM utk program Farewall Dinner.

Tp tak best sgt program kat UKM tu. Makanan yg disediakan plak tak byk pilihan.Menu utama ialah nasi beriani tp ak juz makan aiskrim ngan buah2an je.. Lepas makan, kami bertolak pulang ke UiTM area pukul 11.30mlm. Masa tu, program blum hbs lagi. Tak sempat nak tgk persembahan dari Thailand, tuan rumah AUG ke 15 pd tahun 2010 akan dtg. Ni kerana persembahan kebudayaan time dinner amat lama dan membosanan…huhu..

Sampai kat UiTM area pukul 1pagi. Mujurla bas utk bertolak balik ke negeri msg2 pada pukul 2ptg keesokan harinya. So takdelah penat2 balik pastu nak kene kemas brg laks..

Apepun program AUG kali ni betul2 meninggalkan 1001 kenangan. Selain dpt byk pengalaman, ak juga dpt ramai kawan baru…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s