Kuliah: 1st week

Posted: January 5, 2009 in mY hEpi FaMiLy, mY sImpLe LiFe

Hari ni, isnin 5 Jan 09 dh stat klaz utk semester akhir.. Yeah akhirnya saya dh jadi super duper senior.. Masa utk membuli. hehehee.. Pagi tadi pi kelas elektif, sbjek islamic resources. Hurm ckp pasal sbjek elektif ni, masih ada 1 subjek yg sy tak daftar lagi. System error, menyebabkan kami terpaksa isi borang dan antar kat KP masing2. Tu la, sistem ni canggih cammane pun, tp bila wat hal nampaknya kita akan kembali kpd cara manual. Petang tadi kul 2 patutnya ada klaz strategic planning ngan en juwahir, tp nampaknya keadaan en ju yg tak bape sihat menyebabkan kelas dibatalkan. Klaz pagi esok pun batal gak..waa bahagianya hidup camni. 26 jan nanti ada cuti lagi tp tak tau nak balik ke tak. Plan nak balik ngan kak ani (my cousin). Kalu cuti dia sama ngan cuti kite, dptla balik sesama. Dah rindu da kat adik ni:

Montel betul dak nadhirah ni. Memula lahir beratnya 3.22 kilo..Lepas 2 minggu nurse dtg cek, dh naik beratnya ke 4 kilo plak..

Comments
  1. wanita says:

    alo lo..tomeinya anak kecil ni.
    montel betul. geramnya nak gigit2 n cubit pipi tu.hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s