Aishhh..malasnya nak wat assignment

Posted: January 14, 2009 in mE & mY eDu, mY sImpLe LiFe

Pagi2 buta camni nak ngomel psal assignment plak. Baru masuk sem baru n also new year, tp dh malas nk wat assignment?..Arghh sebenarnya apa2 asgment yg melibatkan pembacaan dan penulisan memang sangat …sangat…sangat.. hurm sangat ape ye?..Senang citer, memang sy takde moOd nak wat asgment cmtu. Cuba le leturer bg asgment cam multimedia ke, c++, visual basic, web programming, haa asgment camtu baru ade moOd nk wat.. Kerja yg memerlukan try n error je..hehe Almaklumler sy ni jenis yg malas nk membaca artikel especially jenis scholarly ni. Dari 4 hari lepas, dah 6,7 kali khatam artikel dari journal yg 6pages ni tp bile nk stat wat ulasan, alahai takde idea la plak…wahai idea2 ku seme, kemana  kamOo menghilang ye?..patutnya awal2 sem dan awal2 tahun ni kene la bersemangat sket. Skrang jam laptop dh menunjukkan pukul 2:55 pagi. Jam kat meja study dan meja tmpat tgk kartun ni plak dh kul 3:20pg. Hehe sy mmg suka meng’awal’kan jam sy..Bagus utk masa depan. Haa berbalik kisah asgment, dari pukul 12mlm tadi da stat menaip tp smpai skrang baru siap 10 baris. Waa idea cepatla datang…. Ni la cuti lama sangat. Otak pun dh beku dah sket….

Comments
  1. afdsmkad says:

    ishk…cm ne nk ciap keje tuh..da dk ngadap kartooonz..pastu gelak sowang2..ishk2..bahaya tol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s