Segalanya berakhir jua….happy ending :)

Posted: February 3, 2009 in aNimE wOrLd
Tags:

Waa lepas setahun lebih ak mengenalinya n fall in love wif it, hari ni berakhir jua segala persoalan yg bermain di mindaku ini.. Haha bersastera la plak..hurm ape yg berakhir ni??? Lastly dpt gak ak tgk episod akhir utk anime Prince of Tennis… heheh lorr psal anime rupanya..wat suspen je..

Kalu tak silap, ak stat suka kartun ni awal tahun 2008. Masa tu saje2 g beli box utk siri semifinal national championship. Kat kotak vcd tu ia tulih “1-13 end” (yg ni siri ova rupanya).. So time beli tu ingatkan mmg dah takde sambungan la citer tu..Rupa2nya bersambung plak.. Pastu area pertengahan tahun 2008, terjumpa plak box anime ni dari ep1-178 (ni baru episod asal). Fuhh habis gak dlm rm90 utk beli full episod tu. (Harga asal 180 something, tp time tu dijual ngan half price).. Pastu utk episod ova (national championship) yg seterusnya, ak juz download dari internet je la..Nanti kalu dh kuar vcd kat kedai, mmg kene beli.. Hehe set vcd/dvd tu mestila kene kumpul kesemuanya..(walaupun dh tgk hbs dah citernya)..

Dan ini pic ryoma lepas dia menang 6-4 lawan ngan yukimura (rikkaida)..
So cute with a smiling face like that🙂

Harap2 lepas ni dah xde da ova utk citer ni..Penat woo nak tunggu.. Skrang ni ngah tertanya2 bila la agaknya anime one piece, naruto & detective conan nak habis.. Penat betul nk tunggu n download.. Tapi xpela, sanggup je tunggu…hehe dah minat, nak wat cmne lagi kan???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s