[Tag dari WaniE]

Posted: February 15, 2009 in Tagging
Tags:

Hari tu time ym, wanie kata ada hadiah utk aku kat blog dia. Ingatkan hadiah ape rupa2nya hadiah TAG. Hehe tapi sowie la ye coz lambat reply ur tag nie.
—————————————————

Here are the rules
-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
-Leave a comment for each blogger.

(eh cam biase ar. Aku ni dop suka sangat nak ikut rules dlm internet. So rules no 5 dan 6 telah diabaikan sepenuhnya..)

———————————–

7 even facts ’bout me :
> Antu anime

> Kaki online, kaki forum, kaki download n so on..

> Addicted wif green. Dari tadika sampai sekarang memang suka giler ngan kaler hijau. Tp baju kaler hijau yg paling sikit.

> Still xde lesen memandu. Dah puas pujuk abah nk amik lesen. Tp tiap kali tanya mesti abah jawab “tunggu habis blaja dulu”

> Cats lover. Yeah they are so cute. Especially kitty

> Tak suka makan pedas.. (Yerk kasi sakit perut je) dan tak suka gak makan taugeh (org ganung sebut “camboh”).. Cam ulat jer rupa taugeh tu.. (tp kalu termakan, xdela plak rasa loya tekak)

> Sangat suka makan char kuew tiau (walaupun dlm tu byk taugeh, terpaksala asingkan satu2)

——————————————————————————————–

Tell 6 unspectacular quirks of yours
> Kecik2 dulu amat suka main playstation. Biasanya main game street fighter ngan abang. Sekarang, tiap kali balik umah mesti rasa nak main lagi tp dah rosak alat playstation tu.. (eh bukan rosak, tp xtau simpan katner)

> Sangat suka gi pantai, tengok ombak.. Pastu mesti teringat kat sOmebody.. hahahaa

> Tiap2 hari mesti kene buka laptop walaupun xde asgment nak wat. Tp kalu balik umah, kdg2 kat seminggu x sentuh laptop. (Sbb duk ngadap axn, espn, animax 24 jam)

> Mood aku boleh berubah dalam masa 1 saat.. (Biasanya dari mood amat ceria tetiba jadi sangat tension)

> Sangat tak suka tengok citer hantOo.. Sbb mereka (hantu and the geng) sangat hodoh dan menggelikan. (Dan tak boleh makan sambil tgk citer hantu…errkk loya tekak beta)

> I’m single but not available .. (ramai yg tanya kenapa..nape ntah, aku pun xde jawapannya)
————————————————————————————-

7 mangsa tag seterusnya. Calon2 nya adalah:
> aina-san (ko memang suka jawab tag..hehehe)
> fathi (haa cepat update blog ngko)
> cik tipah @ datin J
> erk bakal suami cik tipah (haha sape yg terasa tu silalah jawab yer)
> emma yg jauh berada di indOn sane (jgn lupa jawab ya buk)
> unie (jgn la reply dlm bahasa sabah baaa…)
> korang yg baca post ni..hahaha nasibla, sape suh baca..kan dh kene jawab.. Haaa cepat jawab!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s