Yeye ponteng klaz..

Posted: February 17, 2009 in mE & mY eDu, mY sImpLe LiFe

Yeah akhirnya berjaya gak ponteng kelas sem ni (cewah kononnya cm dah lama je plan nk ponteng).

Class: IMS 650 – Information System Security
Lecturer: En Ju .. (sowie ye encik. Next week la kite jumpa lagi)
Day: Tuesday
Date: 17 February 2009
Time: 9 a.m – 11 a.m
Reason: Stomache

Alkisahnya cmni, semalam makan rojak buah kandang tu. Tapi sosnya pedas giler. Bagi org yang makan pedas, takde rasa apa2 pun. But for me yg memang tak bape bleh nak makan makanan pedas, memang berasap berapi la lidah smalam. Akibatnya 2,3 jam lepas tu perut stat memulas. Sampai ke pagi takleh nak tido. Aiyooo lain kali kene makan rojak tu time weekend je. Pagi tu perut dah okey, tapi sebab mata agak stim (maklumler lepas subuh baru bleh tido) dan kalu g klaz pun confirm takleh nak fokus, so better for me to take a rest. Sebelum tido tu sempat gak msg Cat kejut solat subuh minta dia tolong antarkan asgment aku. Hehe arigato gozaimasu ye Cat sebab sudi tolong antar..🙂

Comments
  1. wanita says:

    esok gue plak nak ponteng..alasan ape tak tahu lagi. myb..hmmm.:)

  2. Okesh says:

    huhu ni yg tak bagus ni.. niat awal2 nak ponteng..

  3. uglyduck says:

    ustazah yang nakal..huhuhu….

  4. THE ZUL says:

    hahaha..sebut psl kelas….
    terbayang keboringannya wkakaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s