~22nd bestday on 20th Feb 09~

Posted: February 22, 2009 in mY sImpLe LiFe
Tags:

Post kali ni, nak ucapkan terima kasih banyak2 kat kengkawan yg wish, bagi hadiah, nyanyi do something for my 22nd birthday. Huhu nape la kali ni rasa terharu sangat2 ngan korang semua ye?. Mungkin sebab ni sem akhir kita bersama kan.. I Luv U all laa and I’m nothing kat Puncak Perdana ni without u all….


Kek coklat tu idah, jue n cat bagi time 12 malam lebih…lepas beberapa minit je masuk tarikh 20 Feb.. (idea ni sbijik cm idea org wat time celebrate besday idah bulan 1 hari tu…tak suspen langsung.. hahaha..)Mekasih banyak2 ye especially kat jue n idah yg penat2 berlari kejar bas kul 8mlm tu..Dan thanks jugak sbb tinggalkan resit kek dlm plastik tu.. hahaha kantoiii..
p/s: Kek ni sama sbijik ngan kek besday yg my sis beli tahun lepas, cuma yg kak ihah beli tu, xde coklat kecik2 kat tepi kek tu..(baru perasan lepas tgk pic dlm laptop)
KFC tu lak memang betul2 suprise dari budak umah (arigato to alin, aina, ct, kak miza & niken) utk aku ngan adha punya besday on 23feb (hehe adha sambut awal sket la). Dorang bagi time 21hb malam. Time tu nak kuar discuss case study ngan cat, tetiba aina ngan alin tak bagi kuar. Siap kunci pintu lagi. Pastu dorang cakap nak baling telur ngan tepung. Perghh time tu dh nervous giler. Siap plan lagi tempat nak melarikan diri. Bila semua dh kumpul kat tengah umah, tetiba alin kuarkan beg KFC. Waa hilang terus debaran tadi tu. Dan aku cam biasela, amik part peha ayam cicah tomato .. hahaha nasib la kene kutuk makan tomato.. Best pe cicah tomato tu..

———————————————————————————————–


Ni plak kad besday utk tahun ni from kak amy (my claz rep), adha, aina ngan cat.. Mekasih2🙂

——————————————————————————————————————-


And diz is another kad dari bebudak umah gak. Jun pun ada tulih skali..Waa mekasih utk lukisan shinichi yg ensem tu. Tak lain tak bukan, dak alin le yg terer lukis tu..Tak tau la bape ratus kali da baca wish korang ni.. Suka betul tgk kad ni.. Hijau lak tu..hehee

———————————————————————


Dan tadi my sis n her husband datang kat shah alam ni. Sempat gak kak ihah pi beli kek. Hehe Kali ni cheese kek lak. Kat kedai tadi kak tanya nak kek apa. Kebetulan kat situ ada kek keju yg mmg dah jadi feveret sejak dulu lagi..Apa lagi, laju je la tangan tu tunjuk kat kek keju tu. Mekasih byk2 ye kak.. susah2 je datang dari Nilai tu..heheh (Rasenya sepanjang blaja kat uitm ni, x pernah kak ihah miss utk beli kek on my besday..)

————————————————————————————-

Ada satu lagi yg best.. Hehe apabila aina wish for my besday kat BLOG dia. Siap letak gambar tu.. Aiyooo malu den.. Terharu beb baca post tu.. Takpe2 nanti akhir tahun depan beta balas ye cik aina-san🙂.

Hurm rasanya besday kali ni agak meriah dari tahun2 yg sebelumnya… Macam zaman kanak2 dulu2 plak dimana tiap2 tahun sambut besday kat umah tok. Kumpul ramai2, makan kek and dapat hadiah dari family members+uncle+auntie.. Huhu malu le plak.. Ye la dah besar tua kerepot pun cam meriah jugak.. Apapun aku memang terharu sangat2.. Tak dapat nk luahkan ngan kata2..cewahh….

haa x lupa gak ucapan thanks kat nurul & bebudak umah imah (mira, yana, haiza etc) yg nyanyi lagu besday malam tu dan jugak utk hadiah2 yg best dari kak amy, adha ngan cat🙂

———————————————————————-

update: present dari are, izza & mas.. dorang bg on 24th Feb 09.. hehe

Comments
  1. afdsmkad says:

    huahahaaha…banyak je mkn kek…sampai ngan akue2 skali melantak kek tuh…uuu..mekaseh2..len kali share le plak kek2 tuh..lalalaal~

  2. missfath says:

    fa..aku pun wish gak..tp lam hp jela..huhu..syg ko..dh bso dh dia..haha

  3. Okesh says:

    ye cik fath.. hehe ko org pertama yg wish by talk pada 20feb tu😀

  4. wanita says:

    nak cheese kek+cherry…hu3…

  5. Okesh says:

    hehe cheese tu cukup2 ngan budak umah je..
    takpe nanti org bagi time bulan 5 ye🙂

  6. uglyduck says:

    um…x buat majlis doa selamat ke ustazah

  7. Okesh says:

    xde mjlis…doa tu baca sorang2 je :p …

  8. THE ZUL says:

    meriah gilerrrrrr………
    aku punya birthday x semeriah camni……

    time birthday aku…just maka kuaci jer

  9. Okesh says:

    hehe tak tau la nape kali ni agak meriah dari tahun sebelumnya..
    rezeki la tu..
    laa mung makan kuaci je ke?..takpe nanti aku blanje aiskrim.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s