Tag tak best dari PS

Posted: February 22, 2009 in Tagging

Jalan2 jenguk blog PS, tetiba dapat tag. Hehe sebenarnya suka je jwb tag ni tp disebabkan soalan kali ni agak memeningkan kepala (sebenarnya ak takde jawapan), so cm malas la plak nak jawab tag yg ni.. Hey PS, lain kali bagi tag best2 sket..

Rules (of coz aku takkan ikut rules ni..hehe beta kan suka langgar tag punya rules..)
——–
Lengkapkan ayat “kalau boleh, saya ingin jadi” mengikut kategori yang diberi. beri sebab untuk setiap jawapan korang tu.

1 & 2. Manusia
3 & 4. Haiwan
5 & 6. Barangan
7. Sukahati ko lah

~boleh sertakan gambar untuk setiap jawapankorang.
kemudian, sertakan 5 nama orang yang anda ingin tag (with link ye).
——————————————————————————–

1.Manusia
kalau boleh, saya ingin jadi Fujioka Haruhi.. Sebab nanti dapat bersama2 ngan Suou Tamaki …hahaha

2. Manusia
kalau boleh, saya ingin jadi bukan sapa2.. Dah best da jadi diri sendiri.

3.Haiwan
Kalau boleh, saya ingin jadi burung Ababil..Pastu pi serang Israel cukup2..

4. Haiwan
kalau boleh, saya ingin jadi ….
Jawapan sama ngan kat atas.. Ape daa tanya soklan yg sama lak..

5. Barangan
kalau boleh, saya ingin jadi UFO.. Nanti dapat jalan2 kat angkasa lepas… huhu syoknya dapat melancong ke bima sakti

p/s: disebabkan soalan no 6 sama ngan no 5, so aku delete soalan tu… hahaa diz is my blog, my page and u see d title: “okesh’s territory”. My territory, so sukati aku ler nok wat gane pun.

7. Sukahati kau lah
…adoii ada lagi ke soalan yg x best nih…
kalau boleh, saya ingin jadi watak dalam anime especially dlm anime naruto (nanti bleh kawan ngan gaara & sasuke), dlm citer one piece (bon voyage luffy…hehehe) dan beberapa anime yg lain..

Hurm sape yg rase2 berminat nak jawab, sila la..
Meh nak pesan sket : Bersyukurla dengan kejadian sekarang ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s