-.: SS501 :.-

Posted: March 1, 2009 in dUniA hiBuRan

Update on 4th March 09

Dulu sangat2 tak suka dengan lagu dan citer dari Korea. Sekarang ni ntah camne bleh terrr..”addicted” plak ngan satu group dari korea ni.. Gara2 lagu dejavu yg berhantu tu la.. Hari tu Mira Babyshrek masukkan video klip SS501 ni kat share doc aku, ada 2 video tajuk U R Man ngan Dejavu. Memula aku tengok video tajuk U R Man tu. Fuh lagunya memang best. Lagu Dejavu plak, kali pertama dengar memang tak best. Pastu bila dengar kali kedua, eh cam best la plak.. Dan bila dengar kali ketiga dan seterusnya, waa memang best rupanya.. Lagi best sebab dorang seme ni pandai menari. Korang try la pi kat Youtube dan search video dejavu tu. Best woooo….

Nama bebudak ni seme aku tak tau..Sejarah dan citer pasal kumpulannya pun tak tau gak hahaha.. Malas nak amik tau :p

Ahli kumpulan SS501. Ada 2 orang yang aku suka tengok dalam video klip dejavu tu🙂

Search kat google, jumpa lak gambar ni. Haha comey betul yg pakai spek tu.. Adoii aku ni dah la elergi ngan orang pakai spek bingkai camtu.. Sebab ape ye?..hehehehe

Update: : Thanx sheda sbb bagi video klip yg bez tu especially time dorang nyanyi lagu lalalala dlm video mnet countdown. .Haha akhirnya tau gak nama 2 org yg aku suka tengok itu.

Mereka ialah Jungmin ngan Kyu Jong <– sheda yang bagitau..kalu tak, memang tak tau nama mereka semua…

Comments
  1. Jue says:

    sukenya. tapi saya suke 2 org..sorang tu 2 dari kiri. sorang lagi 2 dari kanan..:)

  2. wenk says:

    casper layan dah start layan korea da….abeh la….
    haha..
    eh..try layan F.T Island….mcm best..cube try

  3. Okesh says:

    bez ke?..ari tu ada dengar lagu ft island tapi lupa da tajuk apa..tp cam biase2 je..
    PS try la dengar lagu tajuk song caling for you..tgk video klip Mnet countdown..bezz….

  4. wenk says:

    xtau la…
    suka tengok vidclip lagu ft island je. Lagu thunder ngan lovesick pon cambest jek..haha
    ~terasa pelik cz lelaki layan lagu korea

  5. sheda says:

    *claps*
    welcome to k-pop fandom..
    ifa minat Jungmin rupenye.. ^^

  6. Okesh says:

    hehe baru tau nama dorang..
    jungmin ngan kyujong… kawaii desu ne :p
    thanx ar sheda bg vklip yg bez2 tu..hehee

  7. EUN KYUNG says:

    wahhh..suke glerr ngan ss501 encem…sye suke yank bemate blat tuhhh…baby faces..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s