Dia yang menakutkan

Posted: March 12, 2009 in mY sImpLe LiFe

Eiii beta sangat tak suka akan dia. Suatu hari, tengah bersemangat la nak basuh baju. Tetiba masa nak tarik bekas mandi tu, dia muncul dengan lajunya di depan mata beta. Aaaaa tanpa berfikir panjang terus beta melompat keluar dari bilik air tu. Lepas tu beta renung dia tajam2, kasi takut sket. Dia pun nampak cam dah bimbang, tapi still wat muka cool. Lepas 5 minit Dia masih tak kuar lagi dari bilik air itu. Ida yg ngah iron baju dah gelak2 dengar beta membebel pasal Dia. Tetiba Power Rangers Aina kuar dari bilik dan nampak situasi beta yang tengah kegelisahan. Selepas dengar penjelasan beta, dengan cool dan bersemangatnya cik Aina masuk ke bilik air dan menghalau Dia. Waktu tu beta agak cuak sebab Dia berlari-lari anak ke arah baldi pakaian beta. Takut gak tetiba Dia tergelincir jatuh ke dalam baldi tu ke. cicakAkhirnya Aina berjaya menghalau Dia keluar melalui tingkap dengan menggunakan penyapu umah dan jampinya yang berbunyi “syoohhh syyooohhh”. Waa mekasih Aina.. Memang power rangers la🙂. Kalu kat matrik dulu, ada 2 orang power rangers yang terer menghalau Dia tak lain tak bukan cik Eida ngan cik Fathi. Maklumler, beta ni sebenarnya agak trauma ngan Ia selepas peristiwa 1997 dahulu. Peristiwa apa tu?.. hehhehee

Comments
  1. wanie says:

    katok ke atau cicok?? hahahahaha…

  2. afdsmkad says:

    uitz…tuh cicakman le…awat le p takut ngat..
    x pepsal beta mndapat gelaran power rangers..ngahahahaa..
    🙂

  3. Okesh says:

    wanie: cicok la..tu dah ade gambo tu..
    aina : hehe power rangers penyelamat dunia😀
    tak takut tapi geli.. eiiiiyarkk

  4. Jue says:

    eee…cicak..sy pun takot. bnd kedua takut selepas kucing. hahhaha.

  5. missfath says:

    haha..fafa2..huhu…xpsl2 aku dpt gelaran power rangers..aku nk yg wrne biru..=p

  6. puteri idah says:

    ala…cicak pun takut.kukuku. xpe don’t worry die saje nak skodeng kot.hehehe

  7. Unie says:

    huahahhaa…cicak…ahahahahaahaha..tuanku takut cicak!

  8. Okesh says:

    tak takut la unie…
    tapi geli+elergik+trauma ngan dia dan yg sewaktu dengannya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s