.:Best vs Tak Best:.

Posted: March 21, 2009 in mY sImpLe LiFe

1. Best bila bangun pagi, hari ni ialah hari minggu. Takde kelas. Tapi jadi tak best bila nampak laptop, terbayang2 assignment yang banyak lagi tak siap kat dalam tu.

2. Best bila terbayang char kuew teow kat depan kolej tu. Plan nak g beli petang ni. Jadi tak best bila tengok duit dalam beg duit dah habis. Lagi tak best bila gi kat atm, tetibe atm pun kehabisan duit. Dan sangat2 tak best sebab kene kuar PKNS semata2 nak amik duit.

3. Best bila dah bleh stat apply untuk kursus 3p. Masa tengah nak apply, tetiba jadi langsung tak best sebab kos yang dah plan nak amik tu, hanya untuk level diploma.😦

4. Best tadi abah tepon cakap ada surat sampai. Lagi best bila abah bagitau tu surat pengesahan permohonan SPA🙂

5. Best sebab dapat guna internet kat library. Laju la sikit dari kat kolej tu. Tapi tetap tak best bila asyik kuar error je time nak update beberapa software yang penting.

6. Best ke, tak best ke, that’s my life.

“Life is what happens while you’re busy making your excuses..Another day, another casualty”

Comments
  1. afdsmkad says:

    perghhh..leh jdikan tag neh…
    besh bile de tenet 24 hour….xbesh bile tenet bb neh dok putuih2…sakit ati..grrr

  2. Okesh says:

    nak jadikan tag?..hehe sila2

  3. Jieha says:

    5. mesti la semangat, ni konvo pertama ma. abang konvo kat mesir, jauh sangat nk gi. akak pulak time konvo tgh pantang, tak dapat gi jugak..

  4. Jieha says:

    oppsss.. actually komen ni for ‘macam2 citer’. silap post daa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s