[29 Questions] Tag lagi…

Posted: March 31, 2009 in Tagging

Tag dari aina..Ditaip pada 29 mac cuma tak sempat nak publish je…

1.Bekas kekasih saya adalah :
:: alien pluto (xde sesape la..sy masih suci lagi huahahhaa)

2.Saya sedang mendengar :
:: Lagu rock kapak dari laptop niken

3.Mungkin saya patut :
:: Tido..badan sangat penat

4.Saya suka :
:: Anime & teknologi (komputer)

5.Sahabat-sahabat baik saya :
:: Una+fathi+shanie+cat

6.Saya tak paham :
:: kenapa dia sgt tak paham bahasa…eiiiii

7.Saya kehilangan :
:: kecok (nama kucing kat umah..teman sepermainan masa skolah rendah)

8.Ramai yang berkata :
:: ko ni jalan laju & nampak cm ganas je..try la pakai high heels (heh xnak le pakai menda tu..)

9.Makna nama saya :
:: Pembuka

10.Cinta itu adalah:
:: kehidupan

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
:: menjemur kain di tengah malam (cik niken hahaa)

12.Saya akan cuba :
:: siapkan report biro sebelum tido

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
:: everlasting

14.Telefon bimbit saya :
:: sedang dicas

15.Bila saya terjaga dari tidur :
:: tengok jam kat henset (adakah sudah terambat bangun???)

16.Saya paling meluat apabila :
:: rasa nak meluat

17.Pesta/Parti adalah :
:: best bila disambut ngan family n best friend

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
:: kucing yg montel & gemuk

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
:: 11-17 thn

20.Hari ini :
:: baru balik dari camping di hulu langat

21.Malam ini saya akan :
:: print nota + siapkan report biro untuk bagi kat cat esok

22.Esok pula saya akan :
:: ponteng kelas en ara .. huahahhaa

23.Saya betul2 inginkan :
:: sekurang2nya B+ utk 2 killer sbjek en ju sem ni..

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
:: pagi ni tak tgk cermin (g camping tak bwk cermin)

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
:: arked permainan..sgt suka g jln2 kat toys r us

26.Makanan Barat atau Jepun :
:: jepun..watashiwa tako yaki ga suki desu

27.Bilik yang terang atau gelap :
:: mesti gelap kalu nk tido..kalu terang, muka kene tutup ngan bantal

28.Makanan segera adalah :
:: biskut+nestum+roti+megi (kdg2 je makan) = sangat penting waktu darurat

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
:: “lenguh nyaa..”

Mangsa tag seterusnya…jeng jeng jeng
Fathi
Cat
Unie
iDah
maksu
poksu
zul
Wanie
iema

Comments are closed.