[ Pening..bOsan..sErabUt ]

Posted: April 10, 2009 in kIsAh kItE

Bosan.. Pening.. Serabut.. Malas nak pikir dah. Dah banyak kali cakap elok2 tp saje wat x paham bahasa.. Penat betul nak jaga ati orang lain ni. Lepas ni lantak ah nak merajuk ke, terasa ati ke…Byk lagi assignment nak pikir dari duk pikir pasal ati orang lain.
======================================
Teman Saja – Cokelat

Sungguh ku tak mengerti
Perhatianku buat kau salah arti
Sering kali

Kuingin kau pun tahu
Kulakukan semua tak hanya untukmu
Bukan itu ..

Berulang kali kukatakan
tak ada yang istimewa Diantara kita berdua
namun tiada henti kau mencoba
Yakinkan kelak kita lebih dari teman biasa
Maafku hanya ingin menganggap dirimu
Cuma teman saja

Lebih baik kurasa
Bila kau terima saja yang tlah ada
Tak berubah

======================================

Tolongla paham ye wahai Mr MF. Teman saja okey?…

Comments
  1. missfath says:

    eheh..faa…tau2…huu~~sian ko..wat inche yg brkenaan..cianla kt fafa ni..dia nk biskn study neh..crila yg len taw…fafa is not available bcz she’s belong to her fam…*lol*

  2. fathin says:

    ha…ad cte ak nk korek ni.fafa?whose dat pokemon?!berani ganggu cik fafa sy!!tendang muke br tau..shen fafa..jgn kcw fafa.fafa nk blajau..

  3. Okesh says:

    ahahah takkan korang tak tau kot..
    tu budak yg aku gelar “budak bosan” time kat matrik dulu tu..
    heheheh…

  4. missfath says:

    aku taw da..ko kn dh cte hritu..hehe~~fathin,jgn jeles aku taw lbh…hahahhaha

  5. Okesh says:

    lepas kes bulan 12 ari tu, dia dh mendiamkan diri..
    ingatkan dah lega..rupa2nya stat reunion ari tu dia contact smula..
    adoiiya tension aku..
    fat, ape kate ko tolong carikan awek utk dia?..hahahah

  6. missfath says:

    huh?aku crikn awek utk dia???aku sndiri xde bf,nk crikn org lak..hahah…

  7. Okesh says:

    xde bf?..kalu cmtu ko aje la amik dia..nak?..hehehe

  8. missfath says:

    huh????xmo3!!!!hahaha~~~nnt aku btmbh buhsan la dbuatnye…hahahahah

  9. Okesh says:

    haha…fat, dia tu jenis yg setia tau.. nanti ko kekal bahagia bersamanya😆
    p/s: lepas ni kalu dia msg lagi, ak kene guna petua yg ko ajar kat ym smalam tu~..

  10. missfath says:

    hehe..ptua eh???hahah..ptua jd tua ke???lalalala~~~cube jgn xcube ye fa??ooo..setia eh??xmola..trauma..hahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s