[..jawab tagging PS..]

Posted: April 29, 2009 in Tagging

1 . Adakah anda suka blogging? Kenapa?
Suka la sikit2..doshite? Saje habiskan waktu lapang….

2 . Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.
~ cik fathi
~ aina san
~ cat
~ unie
~ idah
~ jue dan suaminya
~ zul
~ dr M
~ en wan
erkkk terlebih dari 5 daa….

3 . Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
~ erkk jiwangnya soklan..

4 . Taken or single? Mana lebih bagus?
~ single bagus especially time ngah blaja nie :p

5 . Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
~pernah la..selalu sgt. Tu la, sape suh jatuh cinta ngan anime… Confirm tak dibalas punyee….. :p

6 . Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5.
~yg memiliki ciri2 dan sikap cam abah…tp susah nk jumpa ar skrang ni…

7 . Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
~ lepas 26 okey tak?..

8 . Nak berapa anak?
~ ikut rezeki (paling banyak 4 kot)

9 . date of birth.
~ 20 Februari 1987

10 . best present yg penah dpt?
~ seme present best2… tp yg paling sweet ialah coklat2 yg dapat kat matrik dulu..hahaha
p/s: balik umah smalam, nampak ade barang jenama liverpool atas meja.. hehe mekasih cik aina..Suka betul dia beli brg2 liverpool n kasik kat beta🙂

11 . gift yg di impikan..?
~ nothing..coz sokmo dapat apa yg diperlukan

12 . fav colour?
~ green..ijo itu menawan

13 . fav numbers?
~ 2 for peacemaker

14 . best place yg ingin dijejaki?
~ ada suatu tempat tu tp dop ingat namanya

15 . rase bahagie bile…..
~ hati tenang, jiwa x kaco, hidup aman, xdop musuh,xdop asgment
~ bahagia itu satu ketenangan bila hati mengingati tuhan

16 . fav movie...
~ Ocean 11 & 13
~ Rush Hour I, II, III
~ The Myth
~ War Games: The Dead Codes
~ Death Race
~ Die Hard 4.0
~ Transformers
~ Seme movie detektif conan

17 . fav artist…
~x minat artis..tp minat lagu2 dari artis ni: hilary duff, taylor swift, westlife, bsb …

Comments
  1. jue says:

    Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
    -bila nak jwb betul2 nih~ jgn la malu2. jiwang tu compulsory. hehe.

  2. wenk says:

    3 . Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?

    *sidia budak praktikal🙂

  3. missfath says:

    budak praktikal???faaaa…ohoooo…ade skandal br ke??
    hahaha…weh,ko skodeng blog aku???hahah
    nk jwb tag ni gak leh x??huu

  4. Okesh says:

    fathi, mane ade skandal..
    tu bestfriend aku la…
    budak2 ni saje je nk kecoh..huahahaa

    p/s ak rase dh pernah citer kat ko la dlm tepon dulu.. area tahun 2007 kot..

  5. afdsmkad says:

    uuu…dak prctical yg ne tuh???
    dak uniten??um??erx…ramai tol..

    beta sentiasa akn ingat tuanku iffa neh liverpool fc..n jugak anime fc..
    sekian..ngehehee

  6. missfath says:

    yeke fa??aku xpsan kot…ke aku dh lupe…ehehe…

  7. Okesh says:

    hehe aina ni main tembak je..tp betul la plak :p
    uniten boy…
    bestfriend aku je tu :p

  8. afdsmkad says:

    akue gn nujum mak belalang lee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s