[hEpi bELatEd bEsDay tO jUe]

Posted: May 23, 2009 in mE & FriEndS

Hepi belated besday kat jue. Sebenarnya post ni aku plan nak tulih sejak 16 mei lagi tapi maklumla, beta amat sibuk kebelakangan ni untuk update blog. Ni pic time 15hb malam. Hehe time ni baru kami (aku, idah dan cat) wish besday kat dia. Sebelum tu saje taknak mesej, buat2 lupa. Poksu pun kononnya nak berkomplot gak buat2 gaduh dan tak nak wish last2 dia wish gak hari tu. Tak tetap pendirian betul pokcik tu. Thanks kat poksu sebab sudi pi tolong beli kek tu. Asalnya nak sambut kat fakulti, tapi baru tau rupa2 nya time cuti, bleh lepak kat fakulti sampai kul 5 petang je. Kalu time tak cuti, students bleh duk kat fak sampai 11 malam. Last2 pi sambut kat kerusi batu depan kolej. Antara yang join semestinya ahli Zectsys Sdn Bhd dan jugak (cat, idah, jue, poksu) dan jugak pokcik Mumu.

besday jue

So sempena peningkatan umur ni, nok wish jugakla:

-Moga cepat kahwin
-Murah rezeki, dapat pekerjaan yang bagus lepas grad ni
-Jadi anak yang baik ye
-Semoga sokmo dapat apa yang diinginkan

Comments
  1. Jue says:

    time kaseh yer.
    terharu plak rasa. hehe..
    dah tua rupenya saya, hokhokhok.

  2. wenk says:

    jeles semua orang duk wish je…😛
    suka wish yang 1st tu…😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s