Semalam, hari ni dan esok ~

Posted: May 25, 2009 in mY sImpLe LiFe

interview-cartoon

Smalam aku hantar sms kat semua ex-housemate 2e06+fiqa, wish mereka selamat berpraktikal. Smalam gak dalam kelas java, en rahman cakap tak perlu present projek.. Waa sangat hepi🙂

Hari ni dorang dah stat praktikal. Aku masih di UiTM puncak perdana, blaja adobe. Bosan2 baca dan wat test, sempat lagi main game kat facebook tu. Antara game yang ngah addict skrang ialah “mafia wars – game strategy”,  “geo challenge – uji pengetahuan dunia”, dan “word challenge – uji tahap vocab omputih”. Petang ni gak dapat berita gembira.. Akhirnya berkat “serangan” kat facebook, en wan bank in jugak duit claim pangkor. InsyaAllah sorang dapat area rm128.🙂

Esok exam utk sijil pertama adobe. Harap2 lulus… Dan apa lagi yang mungkin terjadi esok hari?.. Harap2 aku masih hidup kat dunia ni~

Comments
  1. afdsmkad says:

    thanx jugak wish…

  2. budiman says:

    a…ni nak buat promo, doa,,bersamae lah ye..!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s