[B16CT: 2 Hari Terakhir Bersama Korang]

Posted: May 30, 2009 in mE & FriEndS
Tags:

Jumaat – 29 Mei 2009 – Malam

Akhirnya berjaya gak plan BBQ ngan lecturer kami, en juwahir dilaksanakan pada saat2 akhir. Kali ni BBQ wat kat umah our KK (ketua kampung @ class rep). Antara hidangan malam tu ialah bihun goreng, sosej, ayam, satay, buah oren, kek batik, and so on. Aku tak makan pun ayam bbq malam tu, sebab dah kenyang ngan bihun, kuih dan makanan lain. Hehe memang best la aktiviti malam tu.

IMG_2487

IMG_2522

Sabtu – 30 Mei – Dalam Kelas Java & Kat Kenny Rogers.

Pagi tu cam biasa g kelas java kul 9. Kelas terakhir. Hehe best betul hari ni sebab dapat sijil, mp4 free dan keychain (cabutan bertuah) semuanya hadiah dari Nota Asia. Ada 3 jenis hadiah untuk cabutan bertuah. Ada yang dapat keychain, ada yang dapat baju dan sorang yang paling bertuah dapat printer Hp Deksjet D2560. Tapi masing2 nak baju, (printer yang satu tu pun tak diendahkan bebudak ni..huhu). Lepas bagi2 hadiah semua, area kul 12 bertolak plak dari kolej je PAS (Plaza Alam Sentral, Shah Alam) g makan kat Kenny Rogers. Terima Kasih kat encik Rahman (trainer java kami) yang sudi blanja kami semua. Adala cecah rm500 bil beliau..huhu. Kat situ jugak terserempak ngan Puan Hasnah (lecturer fakulti) yang baru balik dari kedai big apple. Rupanya dia g beli donut kat sane untuk bagi kat kami. (atas kiriman ketua program, Puan Shima…terima kasih jugak ngan puan berdua). huhu memang best la hari ni. Hari akhir bersama rakan2 kelas tersayang. Ramai yang dah stat balik esok. Aku dan beberapa orang budak kelas yang terlibat ngan kursus adobe masih stay kat kolej, sampai 16 jun.

Hadiah yang dapat

Net yang bertuah..

IMG_2627

yum.yum...

More pics at facebook ~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s