Stadium yang runtuh~

Posted: June 2, 2009 in aRouNd mE
Tags: ,

Pagi tadi area pukul 10.30 abah sms, bagitau berita yang agak mengejutkan. Mesej pertama abah cakap stadium sultan mizan runtuh. Waa terkejut gak la dengar. Pastu mesej ke2 plak, abah bagitau bahagian bumbung VIP je yang runtuh tu. So ingatkan cam runtuhan atap biasa2 je. Tetiba tadi tengok kat facebook my friend Sab @ Sabrina, ada dia upload pic stadium tu. fuh~ agak teruk jugak la keadaannya. Credit to Sab utk pic yang penuh suspen ni….

1

2

3

4

5

6

Comments
  1. afdsmkad says:

    cik iffa x bace brita eh??70% da runtuh..
    awat la jdi lagu tuh????

  2. Okesh says:

    eh tak baca la plak berita… 70% ?.. perghh banyak jugak la yang rosak. Tu la akibat nak siapkan cepat sangat. Kan terengganu jadi tuan umah sukma tahun lepas, so stadium tu disiapkan dalam jangka masa yang pendek je.. Tak berkualiti ler..

  3. wenk says:

    wat malu ganu jer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s