Happy Ending~

Posted: June 12, 2009 in mE & mY eDu

Pejam celik, pejam celik tiba2, “eh result sem akhir dah kuar ke?”, “eh ko dah grad erk?“. Kat facebook, masing2 ucap terima kasih dan sebagainya kat lecturer2 FPM. Final result dah diapaparkan semalam. Ada yang gembira, ada yang sedih. Aku?.. gpa turun dari sem lepas tapi alhamdulillah cgpa naik sket. 3 tahun kat UiTM bukan satu jangka masa yang pendek. Tapi bila semuanya sudah berlalu, 3 tahun itu rasa bagai 3 minit je. Walaupun tak dapat capai target 1st class honour, tapi bersyukurla at least target aku supaya final cgpa better than cgpa sem 1 tercapai jugak. Yeah~ that’s my happy ending after 3 years studied at UiTM. Kaki dah melangkah keluar dari UiTM, lepas ni pandai2 la hidup nak cari kerja plak. Interview yang pergi dalam minggu ni tu cam takde harapan je, but still waiting for a call from Mr Bala😦.

Comments
  1. afdsmkad says:

    congrat iFfa:)

  2. Din-x says:

    Chaiyok!!! Cik Okesh… Gudluck for your Future…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s