“Award” dari aina-san

Posted: July 15, 2009 in Tagging

Tag ler ni.. Takde award lain yg biasa semek ni bagi kat aku😀


1)Beside ur lips,where is the favourite spot to get kissed?

-lor tak pernah pikir la plak…isk isk isk sensor betul soalan ni.

2)How did u feel when u woke up this morning?
-diz morning?..badan sangat segar (sbb smalam da tido awal akibat terlalu penat)

3)Who was the last person / people you took photo with?
– geng uitm , masa kenduri kat umah our lecturer,  en Aso di Kuantan.

4)Would u consider urself spoiled?
-kdg2 mungkin la

5. Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
– ahaa tak tau la best ke tak friend tu…

6. Do you want someone to be dead?
– yes.. george bush. Cepat2 le ko mati

7. What does your last text message say?
– “owh ok..”

8. What are you thinking right now ?
– huwaa cmne nk fix bug kat system ni?..

9. Do you want someone to be with you right now ?
– yup..encik otai programmer mehla tolong beta skrang

10. What was the time you went to bed last night ?
– kul 10 lebih

11. Where did you buy the tee you are wearing now ?
– the store

12. Is someone on your mind right now?
– yup..si kecik. Nak pi umah kak ihah weekend ni tp tak jadi. Takpe2 masih ada minggu yang lain utk jumpa si kecik

13. Who was the last person who text you ?
– abah ngan fiqa

TEN Lucky Person to do this quiz.
1. kak ihah
2. zul
3. wanie
4. yuyu
5. fathi
6. poksu
7. jue

8. uniee
9. cath
10. emma

14. Who is no.2 having a relationship with ?
– huahaha yg ak tau, dia single lagi

15. Is no.3 a male or a female?
– wanie tu pompuan la

16. If no.7 and no.1 get together , would it be a good?
– sure, why not?.. my sis n my best frenz

17. What is no.1 studying about?
– account.. hantu math, number, statistik dan segala yang berkaitan

18. When was the last time you chatted with them?
– x ingat ah

19. Is no.4 single?
– ahaa dah bertunang dah pun

20. Say something about no. 2.
– pasal pakcik ni?..memula kenal sebagai kawan kat forum. lepas setahun baru sedar rupa2nya kami ni bersaudara..huhu kelakar la plak.. umur same je ngan aku..

21. What do you think about no.3 & no.4 being together?
– takde prob…dua2 org ganung.. sek kite blake

22. Describe no.9.
– chop cayur beliau sgt bezz

23. What will you do if no.6 and no.7 fight ?
– wah aku yg susah hati.. no 6 ngan no 7 tu couple.. dua2 kawan baek lak tu…jangan la gaduh lagi woii

24. Do you like 8?
– yaa unie.. suka kawan ngan beliau.. mekasih sbb dulu tolong gunting rambut beta😀

25. How about 10?
– jauh di perantauan..bakal jadi doktor tu hehee

Comments
  1. missfath says:

    fa,fathi yg no 5 tu bukan aku kn???haha…seb baek…huhu

  2. Okesh says:

    eh ko le.. hahaa..
    baru perasan, soklan no 21 tu ak silap jawab.. ak pi tengok no lain.. ahaha sila jawab ye cik fath😀

  3. THE ZUL says:

    hahah yg no.2 tu…adakah itu aku wakikikik…..
    nanti sumer tag2 tu aku buat sekaligus..pastu binding..post kat umah ko

  4. Okesh says:

    erk takyah susah2 nak post.. lepas binding, ko simpan je dlm kotak bawah katil ko tu…wat kenangan… ahahaa ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s