Wasiat dari C

Posted: July 30, 2009 in mE & FriEndS

Beberapa hari lepas, C ade tumpang post tentang satu kisah kat blog beta ni.. Dan smalam dengan menggunakan talian hayat, C minta beta disablekan post tu. Sebabnya C dah rasa bersalah kat A dan B. Kepada yang sempat baca, tahniahla ye.. Dan kepada yg tak sempat baca tu, takziah ahahaha..

Haa ni tadi C ada explain kat beta, katanya :
” cik iffa, lpas difikirkan smula peristiwa yang berlaku tu, ak rasa salah aku la. Mungkin ak terlalu emo kot.Terlalu ikut perasaan memikirkan dan mengolah keadaan yang berlaku. Kalu ikut post tu, banyak andaian yang aku buat. Mungkin ada diantaranya andaian yang silap, dan mengguris hati pihak tertentu (A dan B). So ak nak tarik balik la post tu yerp”.

Haa lebih kurang camtula isi kandungan surat yang dikirimkan melalui perkhidmatan pos laju kepada beta. So kepada yang berkenaan C minta maaf banyak2 dan dengan ini kes ditutup.

p/c: miss C, oOo senang2 je ko nak tumpang tulih kisah ko kat blog ak, pastu nak suh disablekan smula yerp.. ingat free ke?.. Haa bak lima ringgit, upah buka dan tutup kes hang ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s