Theme baru …

Posted: September 1, 2009 in mY sImpLe LiFe

Yeah berjaya gak tukar theme blog. Sebenarnya dah lama nak tukar ni, tapi disebabkan faktor blog aku yang ngada2 ni, ak perlu cari theme yang kaler hitam kat kawasan ‘body’ nya. Kalu tak, jenuh nak tukar semula kaler font yang guna selama ni. Maklumla, selama ni kan ak duk guna kaler terang2 je. Tetiba ak amik theme putih, tulisan plak terang and striking, haa takde orang nak baca da apa yang ditulis.

Penukaran theme ni tak dipengaruhi oleh pokcik theZul. Maklumlah, beliau pun suka tukor2 theme blog. Tak gitu encik??? Sebenarnya ak ngah try design sendiri theme nih.. Tunggu la sampai masanya nanti…jeng jeng jeng… Skrang ni ngah explore nak install wordpress dlm laptop. Nanti bleh create theme sendiri, pastu tulis blog time offline and so on (^_^)

Kesimpulannya, ak rasa theme ni takkan bertahan lama. Macam dop lawa je. Pastu ade plak pic pompuan kat tepi tu.. Cam terrladies la plak. Kalu bleh tukor letak pic gaara ke, sasuke ke, luffy ke kompen bez giler. Tapi ak suka ngan nama theme ni iaitu “green girl”.. Ak kan fanatic kaler hijau sejak zaman tadika lagi😀

Comments
  1. Jieha says:

    uish,hijau nye…. err baju raya tahun nih kaler hijau gak ke? hijau ape lak?

  2. waahhhhhhhhh..tukar blog baru jugak dia ehehehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s