.:-Wangsa Maju-:.

Posted: September 2, 2009 in mE & FriEndS

Dua bulan aku duk kat Wangsa Maju ni, nampaknya dah mengenali orang2 disekitar ku. Auntie chinese yang kat tempat tunggu bas di waktu pagi, pakcik yang suka joging, lelaki misteri yang anto adiknya ke tadika, apek berseluar dan berbeg hitam melintas jalan, pakcik2 bas etc. Semua tu muka2 yang akan aku jumpa tiap pagi time nak tunggu bas ke tempat kerja. Kalu tak jumpa, maknanya ak terlambat kuar umah dan akan terlepas bas pada waktu sepatutnya. http://emo.huhiho.com Fenomena tu akan menyebabkan ak termenung kat bus stop tu dlm masa 15 minit lagi.

Sebenarnya post ni nak cakap, dak Ren dah pindah Wangsa Maju. http://emo.huhiho.com. Takde la jauh sangat n takde la dekat sangat ngan umah aku. Yeehaa lepas ni bleh ar sokmo lepak2 ngan Ren. Isnin minggu lepas pun dah pi umah beliau, buka pose same2 ~ ..

Akhir bulan 10 nanti cik Cat plak nak datang sini~ Kita nantikan kemunculan beliau http://emo.huhiho.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s