Yeay konvo…

Posted: November 4, 2009 in mE & mY eDu

Alhamdulillah, akhirnya berjaya gak aku konvo kat UiTM pada 26 oktober 2009. Tapi konvo kali ni tak bape best cam yang lepas2 punya. Ni la kali pertama ia tak sebut name, juz display nama kat skrin je. Sebelum ni mc sebut la nama sorang2 time atas stage tu. Pahtu takdop ia sedia makanan plak. Majlis konvo sebelum ni memang akan disediakan kuih dan air utk para jemputan. Dop tau la bakpe kali ning jadi lagu tu. Kebetulan plak skrang musim h1n1. So time beratur tu, pihak uitm bagi mask, cek suhu badan dan bagi hand sanitizer. Hahaha teringat plak si jue yg kene suspek h1n1 sebab suhu badan beliau yg tinggi :p

Apepun, terima kasih untuk abah dan ma atas segala didikan, asuhan, nasihat dan sebagainya sehingga saye berjaya ke jadi sepertimana diri saye skrang. Tak lupa jugak untuk kak ihah, abang, adik, sedar2 yang lain, kawan2 dan lecturer2.

Ngan abah dan ma

me
Waktu ni memang gabra giler. Dop tau la bakpe rase debor sangat. Dahla sebelum naik stage tu, ade abang protokol tu sibuk ngusik, wat aku jadi koho debor.. Kalu bleh ulang, rase nak ulang semua saat2 naik stage tu. Dapat la baiki cara jalan yang rase dop bape teratur, mimik muka yg terpelik dan sebagainya.

Comments
  1. emma says:

    congrat bebeh..bila nak belanja aku???aku tunggu lama doh saat2 gini..hehehehe

  2. Din-x says:

    Tahniah cik Okesh…🙂

  3. wenk says:

    ustazah rock!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s