Kawin..kawin…

Posted: December 16, 2009 in mE & FriEndS

Memang la bulan doblas musim orang kawin, tapi kali ni ramai plak kawan2 yang anto kad jemputan kawin.. Waa kawan2ku dah nak kawin. http://emo.huhiho.com

1. Siti (housemate kat uitm) : 17 dec – khamis – kuala terengganu

2. Emma (classmate kat integrasi temerloh) : 19 dec – sabtu – jengka

3. Janet (fakulti-mate kat uitm-budak is220) : 26 dec – sabtu – sarawak.

Mereka yang nak kawin, tp aku yang excited.. hehe excited le sebab stakat ni baru sorang kawan yang dah kawin. Member skolah rendah dulu.Tu pun dop dang nok g sebab dia kawin time aku ngah berkursus lagi kat UiTM. Masa mula2 ct bagitau nak kawin, excited la nok g majlis nye. Pah tengok kalendar, rupa2 nya ari khamis. Isk terlepas peluang. Yelah ari keje tu kang. Se agi, aku ni still dalam probationary period, takdop annual leave. Mujurlah ct ade wat majlis bulan 1 kat shah alam. Jamuan utk kawang2 kot.. hehe yang tu aku mesti g.

Pahtu dapat plok kat undangan dari emma. Ni budak yang paling senyap + paling baik dalam kelas dulu. Kirenye mase skolah dulu dop pernah la digosip ngan sape2.. Suci murni saing aku sorang ni. Tup2 dapat kad kawin dari dia. Memang terkejut jugok le.. hehe beliau akan berkahwin pada hari sabtu. So dah plan nok g sane. Harap2 rancangan nok g jengka weekend ni dipermudahkanlah. Dari KL ni, dah plan nak konvoi ramai2 ngan una+nani+aimi+jiha+mek ya+alip+adi… Rase cam reunion la plak… hehhee

Aku?… err kenapa ngan saye?.. Kawin?.. ahahaha dop sapa seru agi

Semoga kawan2ku itu berbahagia kekal selamanya~

Woman was made from the rib of man,
She was not created from his head to top him,
Nor from his feet to be stepped upon,
She was made from his side to be close to him,
From beneath his arm to be protected by him,
Near his heart to be loved by him

Comments
  1. emma says:

    ingatkan aku emma tuh..haishh…ciri2 da serupa..wakakka

  2. Hadi says:

    ustazah bila?..jadi x taun depan ngan mr p?

  3. afdsmkad says:

    fa..
    janet class akoo kew??
    ishkkk..
    ebat la sek2 class akoo ni
    pakat nk kawen dh blako…
    kito bilo lagi fa??🙂
    nnti g sesame kenduri ct kt s.alam🙂

  4. Okesh says:

    yuhuu..janet kelas ko le..beres..t kite g sesame 30hb tu ari sabtu… ko duk kat puncak le kan?..

  5. wenkhad says:

    ifa bila nak kawen?…..kocik dah lame tgu tu..hakhakhak

    • Okesh says:

      cett…. ni pehal dop abih2 gosip beta ngan kocik…die tu kan dah ade makwe… lagipun, i got no feeling towards him lor..

  6. wenkhadi says:

    hahaha…terkena….mr p tu pesa la…kocik tu pesa jugak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s