Mimpi itu….

Posted: January 27, 2010 in mY sImpLe LiFe

Dalam 2,3 minggu ni macam2 mimpi yg dialami. Ada yg best, ada yg kurang best. Paling kelakar ialah mimpi kena kejar dek watak jahat dari salah satu anime yang aku minat. heheheh obses sgt kot. Tapi dah lame tak tengok anime tu. alih2 kuar dalam mimpi.

Yang paling best plak, ari tu mimpi jadi ahli secret service. http://emo.huhiho.com…hahaha yg ni aku tau sebabnya. Yelah tiap2 malam sebelum tidur layan CSI New York. Best gak mimpi tu. Ada senjata canggih, helikopter sendiri

Tapi yang pasti, kebanyakan dalam mimpi2 tersebut, ahli keluarga akan muncul gak. huhu sebenarnya ngah home sick skrang ni.http://emo.huhiho.com Asyik terbayang umah kat ganung tu je..Dah lame tak balikšŸ˜¦ Rasanya, sejak duk asrama dari form 3 sampai sekarang, ni lah kali pertama kot aku rasa “home sick”.. Tadi dah cakap ngan bos nak minta cuti… Hehehe cuti maulidur rasul nanti mau pulang ke umah ..~Home sweet home~..

Comments
  1. Jieha says:

    Tapi yang pasti, kebanyakan dalam mimpi2 tersebut, ahli keluarga akan muncul gak….. ooo jadi pelakon tambahan la ye. sape yg selalu muncul?

    • Okesh says:

      hehe seme ada.. tp yg kerap ialah kak hah, ma dan abah… ari tu ada kimi ngan izi. abg paling jarang. Ma biasanya pegang watak jahat hahaha… macam mimpi yg jd ahli secret service tu, ada babak melarikan diri dari ma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s