Menjawab tag …

Posted: March 18, 2010 in Tagging

Dah lame tak kena tag ni.

1. Adakah anda rasa anda HOT?
– nope.

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

3. Cerita pasal gambar ni
-2 ekor biri2 yg sedang berlari2 anak menuju ke satu destinasi impian. Btw, ada application biri2 ni. Time bosan aku run application tu, maka kuarlah biri2 berlari2 anak kat desktop ni. Utk hilangkan tensen, aku suka amik biri2 tu dan baling tinggi2 ngehehehe…

4. kali terakhir makan pizza
– tahun lepas. kat umah kak ihah kot…

5. Lagu terakhir anda dengar
westlife : love crime .3,4 hari ni duk putar lagu bsb ngan westlife je. Hurm 90’s is better ~

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
– lepak kat forum putera.com

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
iFFa : nama panggilan sejak kecik lagi dan hampir digunakan oleh semua kawan yg dikenali
Fafa : hehe name ni special, kawan2 kat matrik melaka je yg guna
Tehah : ni pun ade sorang budak laki kat matrik tu guna.
Ateh : hahaha tak tau camne dia bleh panggil guna nama ni. Tp ak iyakan je. Budak lelaki kat skolah (sbpit) dulu. Kejap dia panggil tehah, kejap jadi ateh. Macam2 da..~
Baby : gosh ^_^. Ni waktu kem kesatria sem 1 (uitm). Sebab aku paling kecik dalam kumpulan tu, that boy panggil guna nama ni dan akhirnya merebak kat semua ahli kumpulan. Nasib baik waktu kem je.
Cipah : My cousin a.k.a kak ani panggil guna nama ni. Kalu tgk sms dia mesti nak tergelak sebab dia eja camtu. Nasib baik bukan cipan.
Adik puang (adik perempuan..tp sebab ganung kan, tambah ‘g’ la): Hanya arwah toki yg panggil guna nick ni

8. Tag lagi 8 orang : mangsa2nya adalah
1. Fathi
2. Kak ihah
3. Wanie
4. Aina
5. Mira
7. Emma
8. T-rah

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
– ex roomate a.k.a BFF

10. No.3 ada hubungan dengan siapa?
– orang temerloh maybe? …hahahah memandai je

11.Bagaimana pula dengan no.4
– encik nazmi ..hehehe ntah betul ke tak name tu :p

12. kata2 cinta untuk orang no.2
– i love u..u love me..we are happy family..with a great big hug..and a kiss from me to you..won’t you say you love me too?

13. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
– seorang lelaki
– budak ganung
– pakwe juejue
– kipas susah mati kamen rider
– hari ni 18 mac besday beliau

Comments
  1. Najah says:

    nk tambah 1 nama lg blh…? Cik Yam😀. ingat dop tok anjang n tok chik selalu panggil dulu…

    • Okesh says:

      hahaha betul2.. baru teringat name tu. dari kecik melekat sampai sekarang. bakpe eh dorang panggil camtu?

  2. sayer says:

    bukan lagi pakwe budak tuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s