-ROSWELL-

Posted: April 2, 2010 in dUniA hiBuRan

Pernah dengar tak tajuk cerita ni? – ROSWELL-  Yeah ni antara cerita bersiri yg sangat2 suka time skolah dulu. Waktu tu rasanya baru form 2 kot. Memang suka citer ni tapi takde lah ikut sangat sirinya. Lepas dah lame duk cari, akhirnya dapat juga kumpul semua sirinya http://emo.huhiho.com .. heheh ten q kat member forum putera.com -pakcik zer0nehza yg sudi tolong download+burn+pos yep. Dan hasilnya, tiap2 malam tido lewat. Pastu susah nak bangun pagi. Nasib baik tak ngantuk mata kat opis – sebenarnya tak sempat nak ngantuk mata kat pejabat tu.

Ok kembali pada cerita Roswell ni. Masa tengok dulu2 minat giler kat Max ngan Liz. Bila dah tengok kali kedua ni, hehee suka kat watak Michael plak. Lepas habis episod 1 ngan 2, terpikir gak macam familiar je yg berlakon jadi Michael ngan Isabel. Akhirnya pakcik google bagi jawapan – yg berlakon watak Michael tu pelakon siri CSI Miami dan Isabel tu plak dari citer Grey’s Anatomy ..ooOowhh patutla cam kenal. :p

Ada satu part yg kelakar dalam citer neh. Iaitu scene bercakap telepon. Bukan kelakar pun tapi aku je yg lebih2 rasa kelakar – tengok handset dorang yg besar gedabak. Siap ada antenna lagi. huhuuu tu lah cerita zaman dulu2 kan~ Sekarang jangan harapla nak jumpa telefon camtu muncul dalam tv. Dah pupus da ..

p/s: Masih nak kumpul cerita dulu2. Sapa ada citer Gillmore Girls ngan Sabrina – The Teenage Witch?.. Cepat angkat tangan!!

Comments
  1. YayaBerry says:

    saya ade gossip girl session 3..:p
    hahaha..
    iffa,i nakkkkk tgk roswell lg.nnt ya g amik kt umah iffa.
    monolog iffa ~ntah bile la cik yaya nie nak muncul depan umah aku!
    hoho..;)

    • Okesh says:

      Beres.. Org ade complete set citer roswell, prison break, alias, gillmore girl. hehe boleh ar tukar2 koleksi yup

  2. Naz says:

    OMG!!! Macam orang gila cari citer ni for the past few years.. nk download pon x dpt semua T_T even kt kedai2 merata2 takde jual..

    dah putus asa pon, tibe2 stumble ur blog..
    kt mana awak dpt download cite ni full season? tsk.. awak tinggal kt mana? stil ada lg x citer ni?

    • Okesh says:

      Naz? your name seems familiar haha.. ada je citer ni.. nak? boleh je tolong burn + pos tp nanti bayar ar kos dvd + pos okeys?.. nak email mmg takleh la, file size besar sgt

  3. Naz says:

    Wah… Happynyerr… ada complete full 3 season ka? I added u in FB.. boleh tlg burn n pos ka? alamak thanksssssssssssssssssssss….. naz janji naz bank-in kan kos nyer.. Tq Tq Tq~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s