Air dua posen

Posted: April 12, 2010 in mY sImpLe LiFe

Tiap2 pagi aktiviti pertama lepas turn on pc ialah ke pantry. Macam ada tarikan magnet je nak ke tempat tu. Dan tarikan utamanya ialah ……nescafe panas 20 sen ^_^. Masa memula dulu beli milo panas, tapi milonya tak best, rasa susu tepung banyak. So try nescafe.

Kat mesin tu pula ada 3 jenis nescafe. Aku ni yang memang jenis jarang sangat2 minum nescafe, so masuk duit pakai tekan je yang ‘sugar+cream’. Kalu tak silap ada yg black nescafe dan yang tambah sugar saje kot. Kalu waktu lunch plak beli milo ais atau lemon tea sejuk. Dekat pintu masuk pantry ada lagi sebijik mesin utk air tin. Memang murah, satu tin 70 sen je termasuk milo yang kalu kat vendor luar bleh cecah rm1.80. Walau apapun aku lebih termagnet ngan air 20 sen ni http://emo.huhiho.com

Comments
  1. wanie says:

    Hahahahahaha…aci dop iffa cabut plug dia pahtu anto kelik ganu? wani nk try ah gune benda ni..xpenah try..huuu..jeles3.. ;(

    • Okesh says:

      hahaha plug je no hal. tp nok angkut mesin tu berat gok. ni la zaman skrang, mesin yg tolong bancuhkan air. nok air panas,sejuk, kurang gula, kurang cream ke seme boleh. janji bayar upah 20sen

  2. junainah says:

    tumpang tanya bleh?? camane nk dapatkan mesin ni ek? ye kira sewa beli ke ape ni? bleh bagi contact number dealer mesin ni tk?

    • iFFa says:

      tak tau sewa ke beli sebab ni management ofis yg uruskan. tapi boleh cuba contact vendor ni:

      CKH Vending
      FCW Warehouse
      Block A, Lot 32661 Jalan Segambut
      51200 Kuala Lumpur.
      Tel: 03-6250081 / 62571070
      Fax: 03-62571402
      Email: ckhtsb@hotmail.com

      Ni info yg ada tertampal kat machine tu.
      Harap2 ia membantu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s