Oh My CB

Posted: April 24, 2010 in mY sImpLe LiFe

Saya sayang CB heheheh~ Apa tu? CB for Celcom Broadband la … Ntah apa kena dengan Celcom Broadband neh tetiba speed naik mendadak

Takleh puji lebih2, nanti speednya turun plak. Btw skrang ni online guna netbook cousin. Sangat tak best rupanya pakai netbook neh. Sebab ia kecik, maka susunan keyboard pun berbeza dari laptop dan ni menyebabkan aku asyik tersalah taip. Masa gi PC fair tahun lepas, rambang mata gak tengok netobook neh. Memang dah pasang niat nak beli tapi dah tau camni, tak mo beli la.. huhu~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s