Thomas 2010~ hErE i cOmE

Posted: May 9, 2010 in mY sImpLe LiFe

Sebelum ni tengok kat depan tv je ngan abah. Kali ni ntah nape tetiba gatal tangan nak g beli tiket. Duit dah xde, so beli seat paling atas le. Yang paling bawah + dekat ngan court rm100 lebih rasanya.

Semangat beli utk final. Harap2 la MAS masuk final. Tapi takde orang teman. huhu pergi tengok sorang2 je la. Beratur nak beli tiket dekat 45 minit. Sedangkan dalam q ada 10 orang je. Kebanyakan mereka yg pergi beli tiket hari tu, semuanya beli utk final, semi and quarter. Takda plak nampak yg beli utk perlawanan awal2 ni.Ni membuktikan dorang yakin MAS akan lepas pusingan awal ni. Final kalu MAS vs CHINA best gak ^_^ ..Nak tengok Lin Dan main . huhu teringat plak masa kecik2 dulu, zaman skolah aku minat giler kat Peter Gade. http://emo.huhiho.com Tengok badminton semata2 nak tengok Peter Gade main :p Tapi skrang beliau dah tua hahahahaa~

Sekian, Majulah sukan untuk negara~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s