Nak beli..nak belajar!!

Posted: June 21, 2010 in mY sImpLe LiFe

Tadi dah duk survey2 benda alah tu. Aishh mahal giler. Yang 2nd hand pun riban2 gak. Baik ku beli plasma tv. Tapi sebab nak belajar maka kena beli. Tunggula lepas raya, ada duit lebih boleh beli dan belajar. ^_^

Banyak kali juga duk pikir neh:

1. Nak beli kat mana? –Kat area Sri Petaling tak tau la, tp kat Wangsa Maju ada satu kedainya

2. Jenis apa yang ok? – xtau! Nanti kene survey tanya otai dulu.

3. Nak belajar ngan sape? – Ala cikgu online ada.(ceh cakap senang, harap2 la tekadku kuat)

4. Lama ke kena blaja nk bg terer tu? –Min 6 tahun kot @_@

5. Kenapa beria2 sgt neh? –Hobi baru, minat dari kecik, pengubat luka dihati, ewahh~

Comments
  1. wenk says:

    wawawa….ni mesti nk main kamera plak ni..hahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s