Happy Friday

Posted: June 27, 2010 in hAri hArI kErJa

Antara aktiviti yg best dan ditunggu2 oleh bebudak ofis. HAPPY FRIDAY~ Takde yg best melainkan dapat makanan free Jumaat lepas boleh la steamed bun ngan jus

Macam2 warna ada bun tu, kaler hijau jugak yg ku pilih :p Tapi masa dapat dah sejuk da bun tu. Huhu kalu nak tau aircond kat opis tu cam kat kutub utara. Waktu keje memang wajib pakai sweater. Tu pun kadang2 menggigil jugak.

Ni kali kedua la dorang buat happy friday. First time bulan lepas kot. Dapat la teh/kopi panas ngan donut big apple. Ingatkan kat opis (bangunan tpm) aku je ada tapi rupa2nya kat cawangan lain (crystal plaza, menara lyl) pun ada jugak.

Ni antara yg best kerja sini. Suka benar bagi benda free. Antara yg kerapnya ialah tiket wayang. Sejak aku keje sini, antara wayang free dorang bagi utk citer clash of titans, iron man ngan toy story3. Yg tu kene register nama la, sapa cepat dapat. Tapi tak perlu risau atau berebut2 sebab utk 1 cerita, ada la 2,3 kali tayangan and offer dibuat. So kalu terlepas minggu ni, boleh amik minggu depan. Kadang2 ada yg untuk family fun. Boleh dapat tiket free utk family, yg tak bestnya ia bagi utk yg ada suami/isteri dan anak2 je. Kiranya adik beradik tak aci huhu..

Comments
  1. mira says:

    bestnyer weh!! ak xsbr nk keje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s