Jom main game~

Posted: June 28, 2010 in mY sImpLe LiFe

Target lepas raya, cam nak sambar sbijik. Wii atau Xbox? Kalu wii tu, sambil main boleh la bersenam sket, tp kalu Xbox maka wat senaman jari je la. Ni antara tanda2 kebosanan melampau. Perlu sesuatu utk hidupkan suasana bilik ku ini.  Kecik2 dulu sokmo gak main benda alah ni. (apa namanya eh? boleh dipanggil playstation jugak ke)

Zaman dulu2 (sekitar 92-95) main pakai tape tu je. Sempat la tv umah tu rosak hahaa. Ingat lagi, abah sokmo pi beli tapenya kat plaza kuala ganung tu. Eh ada lagi ke bangunan tu skrang? Skrang dh lama tak main. Aku rasa game dulu2 lagi best. Game skrang banyak yg perang2 je. Tak bagus utk minda budak2. Antara game ygaku suka main ialah mario brothers, tetris, dan yg paling best: street figthers. Banyak lagi game tapi dh lupa. Ada yg dlm 1 tape tu, siap ada 100 game. Dalam akhir bulan 10 bleh la pi survey kat lowyat ngan kedai game kat klcc tu~

Comments
  1. wanie says:

    hehehe..iffa tlg survey ke wani jugop neh..mane tau leh kirim suh belikan..hehehehe..wani pun suke gok main mende ning dulu..sapa rosok tape tu nge tv..ganas giler..tp mmg best..😀

  2. wanie says:

    hehehe…tape tu ah rosok..plg suke main dulu mario..dulu benda ni kang main mahal..lening, huh..brp puluh je..tp tu yg pesen dlu la..kalo yg wii, ps sume2 still lg mahal..tp compare time dulu, muroh agi ah lening..haha

    revolusi br lepas game ni, gameboy..hahahahahaha..best giler main gameboy..

    • Okesh says:

      haha betul2.. kadang2 tape tu sengal gok.. kene gosok2 ngan kain sket, tiup2 kat bahagian bwh tu.. ada lagi ke jual hok pesen gitu lening? skrang napok seme hok pakai cd blake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s