Oh Gerrard~

Posted: July 13, 2010 in tHe ReDs

Start 1st July hari tu sampai sekarang wallpaper desktop kat opis  maintain camni:

Auww~ Gambar pakwe ku hehehe. Utk pengetahuan korang, wallpaper desktop kat pc/laptop opis memang takleh nak ubah sesuka hati. Sebab ia deploy melalui radia. Dorang juz tukar kat server, then automatik semua pc guna wallpaper same. Negara belah west aku tak tau camne, tapi branch yg East semua pakai wallpaper camni. Yang jadi kelakar sebab suatu hari tu (hari 1st dorang tukar wallpaper), ada user log problem. Tak menahan ayatnya:

“for non-liverpool fans such as myself, it’s offending to set mandatory liverpool wallpaper on my work station, thus pls help me change it to something else”

Adoii macam2 hal staff StandChad neh. Asalnya bos yg jumpa problem tiket pasal neh, then dia pos kat Mind Align (application utk group chat). Tergelak2 la kami tengok problem tiket yg user tu log. Kalu tak silap tu staff dari Singapore.

Fuh nasib baik gak gambar Gerrard. Kalau la Owen masih ngan liverpool, dan ia letak pic owen, nampak gaya memang takleh wat keja la.  Tiap minit tengok desktop hehehe~

p/s: Alahai rindunya kat owen zaman muda :p . Football player yg pertama yg ak paling minat huhu~

Comments
  1. wenk says:

    ustazah jangan gatal ngat….haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s