Jangan pergi jangan masuk …

Posted: October 20, 2010 in mY sImpLe LiFe

1 tempat jangan pergi!!

Heh KLCC!. Tapi weekend situ la tempat lepak paling best. Zaman sekolah dulu2 sangat berharap sekolah buat lawatan ke sini (dpt la juga pergi sekali masa form 4). Memang tidur mimpi indah kalau dapat dtg sini, tp sekarang tak heran da huhu.. Asal bosan je pi sane.

Bahaya pergi sini sebab kat dalam KLCC ni ada 3 tempat bahaya. Tak boleh masuk!!!. Tapi masuk jugak

KINOKUNIYA ~

Yee memang membaca amalan mulia tapi kalau shopping buku sampai habis duit utk bayar bil itu tak mulia namanya T.T. Aku ni bukan daa ulat buku sangat tapi syok masuk sini. Dan bila keluar pasti akan keluar dengan plastik beg kinokuniya. Dahle depan kedai ni ada mesin ATM, lagi la bahaya.

WATSONS ~

Ntah sejak bila jadi suka shopping segala barang2 utk badan kat sini. But aku memang prefer watsons dari guardian, the price is better~. Sekarang ada kad keahlian maka lagi la syok nak beli kat sini (kononnya tujuan nk kumpul point le). Ntahle tiap kali pergi memang ada je benda yg terlintas nak beli.

Haa last one is ….

Mana2 kedai video

Masuk je terus pi kat bahagian anime. Nasib baik kedai video ni kurang sket citer2 anime yg best. Kalau kat Speedy (kedai fav) confirm rambang mata tengok box2 anime yg biasa dijual dengan separuh harga~ Hehee ni rahsia nak hidup tanpa TV :p

Tapi memang bahaya la masuk sini. Sebab?…

waaa tiga tempat ni cukup utk habiskan duit yg disimpan utk bayar bil internet, sewa umah, bil elektrik+air etc T.T

Taknak masuk da lepas ni….  < ——— mode insaf utk beberapa hari.

Comments
  1. wenkhadi says:

    orang kaye pon leh T.T gak ke?…

  2. Najah says:

    nak pergi, nak masuk…
    adik, dh dpt gj kan. jom gi kinokuniya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s