Miserable

Posted: October 23, 2010 in hAri hArI kErJa

So miserable, depressed, tension etc~

(;_・)     (ToT)       _| ̄|○

Damn! Camna boleh tersilap pergi withdraw emergency ID yg tak secure. Root equivalent level lak tu.

Ni la akibat lepas sebulan tak handle EID (id issue utk server aix/linux/solaris/windows etc), tetiba tadi support dari Atos Origin call and request ID ngan password 22 servers. Diulangi 22 server (maka total 44 ID dan password kena release). Berpinar mata duk withdraw id tu sampai tak perasan ada 2 servers yg ID nya tak secure lagi T.T

Hancuss… habis le mesti kena demerit!!! Confirm ah stack ranking bulan 10 ni turun.

Penat ah. Esok kerja lagi. Masuk pukul 7pg plak tu     (*´ο`*)=3 はふぅん

Comments
  1. the zul says:

    mcm menarik jer benda2 alah ni..
    tp malangnya i don andersten

    • Okesh says:

      hehe ni pasal id utk login server. cam support nak wat server health check ke,dorang kena login dan id & password utk login kami yg handle. tu la tadi ada tersalah bg id yg belum secure.. aaa takpe la tak perlu understand.. nanti wat sakit jiwa je hehhee

  2. wenk says:

    wow….handle credential level skrg ni..hebat2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s