Cuti @ office

Posted: November 5, 2010 in mY sImpLe LiFe

Best ke bosan? Kerja di hari cuti. Mungkin best jugak sbb datang lepak opis, tapi duit masuk. Tapi agak bosan sbb kerja kurang, nak bersosial pun web facebook kena block huhu. Tadi boring2 main google, tetiba dapat buka teeettttt haaha syok. Yela sebelum ni dah try beberapa link lain tp semua kena block.

Tak sabar nak tunggu habis kerja pukul 8~ Malam ni nak pi OU lagi ngan wiwie & dila sebab ……….

Hehee cam da melekat aktiviti tengok movie pas kerja. Minggu lepas pi Mines ngan Dila & Az. Tu idea dila tetiba nk tengok movie. Dah la hari tu pakai baju kurung huhu~. Movie free punya pasal (dila blanje), aku ngan Az redah je.  Bukannye pelik sangat pun masuk cinema ngan baju kurung o(^^o)(o^^)o

K la.. mau sambung baca manga ~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s