Proton versi pahlawan ~

Posted: December 4, 2010 in aRouNd mE

Waa proton ada keluarkan kereta baru rupanya. Tak tau pun haha ketinggalan zaman jugak la sy ni. Yela, skrang ni semua orang duk cakap pasal inspira, ingatkan yang tu terbaru rupa2nya ada lagi yg lain.

Proton versi pahlawan. Ada proton tuah, jebat, kasturi, lekir dan lekiu. Paling hensem of coz la si Jebat, inspira versi evo – inspired by Audi R8. (gambar2 lain boleh tengok kat fesbuk).

Tapi yg paling sy jatuh hati adalah si perodua alza infinite concept (huhu bukan senang nk jatuh cinta ngan keluaran malaysia neh).

Bahagian dalam smart giler ~

Ni kat area belakang pula~

Bosan2 pergila PWTC tu, KL International Motor Show ’10. Masuk rm20 je, berbaloi la 3-4 jam duk dalam tu huhu ~

p/s:  Cam pelik proton inspira takde kat pameran tu. Nissan Latio sport idaman kalbu pun takde gak =.=

p/s: nk tengok, pergi la hari isnin – jumaat. Baru puas hati nak amik gambar. Ni pergi time weekend memang gambar sipi2 je la

Comments
  1. afdsmkad says:

    mesti abah ako nyesal da angkot alza ezi..infinite pnye lgi lawa..
    tpi yg akoo haru handbreak alza bukan kt hand..tpi kt kaki..pelik2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s